Cautare

2348 de rezultate pentru "numere de telefon fixe a jud maramures" (2.64 secunde)
La ora actuala Ministerul Agriculturii cauta noi solutii pentru eliberarea din functii a directorilor Agentiilor de Plati si Interventii in Agricultura care au castigat in instanta repunerea pe posturile de conducere, dupa ce au fost destituiti pe motiv ca nu si-au indeplinit atributiile de serviciu.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Tehnologia poarta denumirea de "reciclare la rece" a drumurilor de piatra sau a drumurilor cu imbracaminte asfaltica.
un tanar jucator roman, dupa ce in vara l-au achizitionat pe portarul Laurentiu Branescu de la CSM Valcea. Italienii l-au urmarit in ultimul timp pe Steliano Filip, un mijlocas de 17 ani, care a jucat in turul campionatului la divizionara secunda FC Maramures.
Arbitrul Cristian Balaj, prezent in calitatea sa de presedinte al AJF Maramures la Adunarea Generala a FRF, a declarat ca s-a abtinut de la votul pentru dezafilierea clubului Universitatea Craiova, desi, din punctul sau de vedere, decizia de excludere este corecta.
Urmareste LIVE cum se schiaza la munte pe webcam jurnalul.ro Click pentru a urmari LIVE partiile de schi http://jurnalul.ro/webcam/camere-la-munte.html • Mii de turisti se afla, in aceste zile, la munte pentru sarbatorile de Craciun.
Maria Zapca si sotul ei participa la targul de produse traditionale si al mestesugarilor organizat la Universitate in luna decembrie.
Gheorghe Zapca si sotia sa, Maria Zapca, participa zilele acestea la targul de Paste organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu. ... Maria Zapca este mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures.
Meteorologii au emis atentionari COD GALBEN de ninsoare si viscol pentru Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si in nordul Olteniei si al Munteniei si zonele montane. De vineri, in partea de sud a Moldovei vor cadea precipitatii mixte, iar in judetele din nord va ninge.
Topul tarilor simpatizate de romani Un sondaj realizat de INSCOP arata ca romanii iubesc mai mult tarile occidentale decat vecinii.
Temperaturile vor continua sa creasca pana la 25 de grade Celsius in anumite zone, insa vremea va fi instabila in multe regiuni. ... Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 21 de grade, iar cea minima va fi cuprinsa intre 8 si 10 grade, potrivit ANM.
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita dupa standardele europene, Piata Amzei din centrul capitalei isi redeschide oficial portile in data de 19 Octombrie 2013, oferindu-le bucurestenilor in acest week-end un targ traditional romanesc, un spectacol in aer liber, tombole, dar si multe alte surprize.
Sotii Ana si Vasile Lucaciu din Maramures au un stand in cadrul targului de produse traditionale organizat la Piata Amzei.
La targul de la Universitate e mereu multa lume in jurul oalei cu sarmale, la standul celor de la Botiza, Maramures. O portie de sarmale cu mamaliguta costa 5 RON si, daca mai adaugi si un vin fiert, de la alt stand, e perfect!
Cum va fi VREMEA pana pe 9 februarie, in fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 27 ianuarie - 9 februarie, pentru toate regiunile din tara:
Targ de Primavara " Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... organizeaza weekendul acesta "Targul de Primavara" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos.
Vreme calda cu valori maxime de 19 grade Celsius, in intervalul 3-16 noiembrie Vremea prognozata in urmatoarele doua saptamani se anunta deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi pe timpul zilei ce vor atinge chiar si 19 grade Celsius in unele regiuni, in timp ce probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai mare dupa 8-9 noiembrie si, in special, in zonele depresionare, releva estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie /ANM/, valabile pentru intervalul 3-16 noiembrie 2014.
va invita in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din 13 pana in 15 martie 2015, la evenimentul ”Targuieli de primavara”.
Anuntul meteorologilor pentru iubitorii de zapada Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza meteo pentru intervalul 7 " 20 decembrie. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii:
Vremea se raceste de astazi in toata tara. De duminica, ninsorile se extind si in sudul tarii / Mediafax Incepand din aceasta dimineata, vremea se inrautateste in Maramures, Transilvania si la munte ninge, iar in Crisana, Banat si Oltenia sunt ploi, lapovita si ninsoare.
google-analytics.com